naar hoofdtekst gaan

2113

Oorzaak

De papierinstellingen voor afdrukken of kopiëren komen niet overeen met de papiergegevens voor de achterste lade of cassette die op de printer zijn ingesteld.

Opmerking

Als de papierbron is ingesteld om automatisch te schakelen en de papierinstellingen voor afdrukken of kopiëren niet overeenkomen met de papiergegevens voor de achterste lade of cassette die op de printer zijn ingesteld (zoals hieronder weergegeven), wordt een bericht op het LCD-scherm weergegeven.

  • Papierinstellingen opgegeven in het printerstuurprogramma:

    Papierformaat: A5

    Mediumtype: gewoon papier

  • Papiergegevens voor de achterste lade en de cassette die zijn ingesteld op de printer:

    Papierformaat: A4

    Mediumtype: gewoon papier

Nadat u OK op het LCD-scherm hebt geselecteerd, worden de papierinstellingen voor afdrukken of kopiëren onder het bericht weergegeven.

Wat te doen

Selecteer nogmaals OK op het LCD-scherm om het onderstaande scherm weer te geven.

Selecteer de juiste actie.

Opmerking

  • Mogelijk worden niet alle onderstaande opties weergegeven, afhankelijk van de instellingen.
Afdrukken met geplaatst papier. (Print with the loaded paper.)
Selecteer deze optie als u wilt afdrukken of kopiëren op papier in de achterste lade en de cassette zonder de papierinstellingen te hoeven wijzigen.
Als de papierinstelling voor afdrukken of kopiëren bijvoorbeeld A5 is en de papiergegevens voor de achterste lade en de cassette is ingesteld op A4, wordt de instelling A5 gebruikt om af te drukken of te kopiëren op het papier in de cassette.
Vervang het papier en druk af (Replace the paper and print)
Selecteer deze optie als u wilt afdrukken nadat u het papier in de achterste lade of de cassette hebt vervangen.
Als de papierinstelling voor afdrukken of kopiëren bijvoorbeeld A5 is en de papiergegevens voor de achterste lade en de cassette zijn ingesteld op A4, wijzigt u het papier in de achterste lade of de cassette in A5-papier en gaat u verder met afdrukken of kopiëren.
Nadat u het papier hebt gewijzigd, wordt het scherm voor het instellen van papiergegevens voor de achterste lade of cassette weergegeven. Stel de papiergegevens voor het papier in.

Opmerking

Annuleren (Cancel)
Hiermee annuleert u het afdrukken.
Selecteer deze optie als u de papierinstellingen voor afdrukken of kopiëren wilt wijzigen. Wijzig de papierinstellingen en probeer opnieuw af te drukken.

Opmerking

  • Als u het bericht dat onjuist afdrukken voorkomt niet wilt weergeven, wijzigt u de instelling zoals hieronder wordt beschreven. Wanneer u het bericht wist, gebruikt de printer de papierinstellingen om af te drukken of te kopiëren op het papier in de cassette, ongeacht of het papier overeenkomt met deze instellingen.